torstai 29. marraskuuta 2018

Kohti Vapautta! 6.12. Kaisaniemenranta, Helsinki klo 15.00


Torstaina 6.12. juhlistetaan koko suomessa maamme itsenäisyyspäivää ja tänäkin vuonna järjestetään yhdistyneiden kansallissosialistien järjestämä Kohti Vapautta! -marssi.

Kokoontuminen on klo 15 Kaisaniemenrannassa josta sitten lähdetään marssille jonka päätteeksi on puheita.


sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Vasamaradio #5 - Kirjarovio vol. II

Kotimaisen Ukonvasama Propagandan Vasamaradio on edennyt jo viidenteen jaksoonsa ja kirjaroviosta saadaan toinen osa tässä lähetyksessä. Myös Mistreat tarjoilee ennakkomaistiaista tulevalta split levyltään ja muutenkin paljon asiaa luvassa.

”Vasamaradion viidennessä jaksossa juontajat Pauli ja Teemu lyövät uudelleen kirjarovion tuleen. Tämän lisäksi luvassa on mietteitä Englannin oikeuslaitoksesta sekä 1. maailmansodan päättymisestä. Ja ennen kaikkea saa Vasamaradio yksinoikeudella soittoonsa ennen julkaisemattoman kappaleen tulevalta Mistreat-levyltä.”

Kuuntele: tästä!


tiistai 20. marraskuuta 2018

NÉCROPOLE (FRA) 22.-24.11.2018

Ranskalainen black metal yhtye Nécropole vetää tällä viikolle pienehkön minirundin suomessa. Torstaina 22. päivä yhtye esiintyy Jyväskylässä Vapaudenristin ja Pagan Skullin kanssa, 23. päivä Tampereella ja 24. päivä sitten Vantaalla.

Kahdella jälkimmäisellä keikalla mukana on kotimainen Nephilim's Howl ja mukana oli myös Kuilu, joka tosin tiistaina 20.11. ilmoitti peruuttavansa esiintymisensä molemmilla keikoilla.

Jyväskylän infot: metsola[at]protonmail.com

Tampere & Vantaa infot: Varjobaari, Tampere (7€)
                                         Bar Rock Bear, Vantaa (7€)

Facebook eventit:
Varjobaari
Bar Rock Bear

keskiviikko 7. marraskuuta 2018

Kohti vapautta! – Itsenäisyyspäivän marssi Helsingissä 6.12.2018

"Itsenäisyyspäivän perinteeksi muodostuneet kansallismieliset tapahtumat tulevat taas tänäkin vuonna. Näistä näkyvin lienee suomalaisten kansallissosialistien järjestämä Kohti vapautta! -marssi.
Helsingissä 6. joulukuuta järjestettävään marssiin Kohti vapautta ovat tervetulleita kaikki kansallismieliset, ja sinne voi tuoda mukaan omia lippuja ja banderolleja. Viime vuonna tapahtumaan osallistui noin 500 ihmistä useista eri järjestöistä. Näin ollen marssi olikin historiallinen, sillä siitä tuli sotien jälkeisen Suomen suurin kansallissosialistinen tapahtuma. Tehdään jälleen historiaa vuonna 2018!
Suomalainen kansallismielinen liike on joutunut viime vuosina poikkeuksellisen rajujen tukahduttamispyrkimysten kohteeksi, mutta tämä on vain lisännyt kapinamielialaa ja vastarintaa. Mitä kovempaa meitä vastaan hyökätään, sitä vahvemmiksi tulemme.
Kutsummekin jokaisen kansallismielisen viettämään avoimen poliittista itsenäisyyspäivää Helsinkiin joulukuun kuudentena. Meille itsenäisyyspäivä ei ole kuolevan kansan surumarssi, vaan taisteluhenkeä ylläpitävä juhlapäivä, jolloin kunnioitamme menneisyyden, tämän päivän sekä tulevaisuuden itsenäisyystaistelijoita. Mikäli rakastat maatasi ja tahdot taistella kansasi tulevaisuuden puolesta, näemme itsenäisyyspäivänä Helsingissä!"
Kohti vapautta! -tapahtuman järjestäjät