sunnuntai 26. marraskuuta 2017

6.12. Itsenäisyyspäivän ohjelmistoa kansallismielisille

Tänä vuonnakin on itsenäisyyspäivä buukattu täyteen mielenkiintoista ohjelmistoa ja tässä onkin jotain tapahtumia laitettu esille.

Klo 16 alkaa Kohti Vapautta tapahtuma jonka kokoontumispaikka ilmoitetaan lähempänä tapahtuma-ajankohtaa. Tapahtuman järjestäjien tiedote kertoo seuraavaa.

"Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Kohti vapautta! -tapahtuma järjestetään tänä vuonna toista kertaa.
Tapahtuma kokee tänä vuonna myös muodonmuutoksen, sillä tällä kertaa marssille saavat tulla kaikki kansallismieliset järjestöt omien lippujensa kanssa. Tapahtuman järjestäjät tahtovat tehdä Suomen itsenäisyyspäivästä todellisen kansanyhtenäisyyden juhlan, jossa kaikki isänmaalliset voivat marssia yhdessä rivistössä toistensa tukena.

Kutsummekin jokaisen kansallismielisen viettämään avoimen poliittista itsenäisyyspäivää Helsinkiin joulukuun kuudentena. Tulkaa paikalle tekemään isänmaamme satavuotissyntymäpäivästä sen arvoinen.

Meille itsenäisyyspäivä ei ole kuolevan kansan surumarssi, vaan taisteluhenkeä ylläpitävä juhlapäivä, jolloin kunnioitamme menneisyyden, tämän päivän sekä tulevaisuuden itsenäisyystaistelijoita. Mikäli rakastat maatasi ja tahdot taistella kansasi tulevaisuuden puolesta, näemme itsenäisyyspäivänä Helsingissä
!"



Pelleporukka antifa on tietenkin jälleen järjestänyt vastamiekkarin tälle sekä 612 marssille epä-isänmaalliseen tapaansa ja apinalauma pääsee rettelöimään tänäkin itsenäisyyspäivänä jolloin juhlitaan Suomen satavuotista itsenäisyyttä. No tästä tuskin koituu ongelmia sen suuremmin muille kuin antifanteille itselleen joten älkäämme antako anarkistien ja muiden vasemmistorottien pilata hienoa juhlapäivää.

612 marssi.

Kohti Vapautta marssin/tapahtuman jälkeen onkin sitten toisen marssin aika klo 18:30. Perinteikäs 612 kokoontuminen tapahtuu tänäkin vuonna Töölön torilla ja sieltä marssitaan Hietaniemen hautausmaan sankarihaudoille jonka jälkeen on mahdollista päästä bussikuljetuksella Vantaan Bar Rock Beariin Suomi 100 konserttiin. Bussikyyti ja konsertti ovat maksullisia, mutta erittäin huokeilla hinnoilla. Konsertista olenkin kirjoittanut oman tekstin jonka voit lukea TÄSTÄ.

Uskon että monet Kohti Vapautta marssille osallistuvat, saapuvat myös tälle marssille joten voinemme odottaa runsasmääräistä osallistumista. Viime vuonnahan marssilla oli yli 3000 kansalaista ja tänä vuonna mitä luultavimmin vieläkin enemmän. Rakas kotimaamme menee päättäjiemme tahdosta kokoajan huonompaan suuntaan, joten kansan pitää yhdistyä ja näyttää että Suomi on meidän! Tämän maan itsenäisyyden puolesta on taisteltu verisesti ja me kunnioitamme sotiemme veteraaneja tällä marssilla. Tätäkään ei tosin hyväksy aikasemmin mainitsemani pelleporukka, joka pyrkii estämään ja häiritsemään tätäkin tapahtumaa edellisvuosien tapaan. Toivotaan että poliisi hoitaa hommansa ja suojelee anarkistien omaa turvallisuutta pitämällä heidät poissa marssilta.

Nähdään itsenäisyyspäivänä Helsingissä!

Bussiliput Hietaniemestä Bar Rock Beariin TÄÄLTÄ!

Kuvaa ja videoita vielä alla.