keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Suomi 100 itsenäisyyspäivän konsertti Vantaalla 6.12!

Itsenäisyyspäivänä on kansallismielisten syytä jälleen kerran kokoontua 612 soihtukulkueeseen joka lähtee klo 18:30 Töölön torilta. Marssin jälkeen (verkkolehti) Sarastus pyrkii järjestämään bussikyydin Hietaniemestä konserttipaikalle joka on Vantaalla Bar Rock Bear (Nietostie 11).

Konsertin info alla.

"Suomi täyttää 100 vuotta 6.12.2017.

Tämän kunniaksi Sarastus järjestää Suomi 100 -konsertin, jossa esiintyvät rock-yhtyeet Vapaudenristi ja Sankar'hauta sekä neo-folk -trubaduuri Pyhä Kuolema.

Tapahtumapaikkana on Vantaan Rock Bar Bear.

Tapahtumassa on myös Kiuas Kustannus Oy:n myyntipöytä, josta voi ostaa kirjoja ja muita tuotteita asevelihinnoin. Samoin esiintyjien äänitteitä ja muita oheistuotteita saataneen myyntiin.

Mukana myös Northern Brotherhood

Konsertti järjestetään 612-soihtukulkueen jälkeen, ja aikataulut on suunniteltu niin että kulkueeseen osallistuneet ehtivät ajoissa paikalle.

On olemassa mahdollisuus järjestää halukkaille bussikuljetus Hietaniemestä Vantaalle pientä maksua vastaan (3-5€ tms.). Tämä kuitenkin vaatii tietyn minimimäärän sitoutuneita. Ilmoitelkaa jos tällainen mahdollisuus kiinnostaisi!

Liput 10€.
Ei Narikkamaksua erikseen.

Bar Rock Bear sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla. Leinelän juna asemalta on noin 8 minuutin kävelymatka tapahtumapaikalle.

A-oikeudet.

Nietostie 11 Vantaa Bar Rock Bear
Tervetuloa!"


Facebook event: https://www.facebook.com/events/288347241657863/




                                                         Pyhä Kuolema - Maamme Laulu


                                                              Vapaudenristi - Maa ja Veri




Sankar'hauta - Suomi Marssii Voittoon