lauantai 4. marraskuuta 2017

Hate Oath - Riimulipun Alla

"Hate Oath ei ole musiikkia vaan vihaa, rautanyrkki vasten modernin maailman rappiollisia kasvoja. Meillä on vain yksi elämä - omistettakoon se kansallissosialismille, fasismille, verelle ja isänmaalle!"

Näin julistaa Hate Oath ensimmäisen demonsa kansivihossa. Meno onkin äärimmäisen tylyä ja rujoa metallista RAC survontaa. Myönnän että demo vaati useamman kuuntelukerran ennen kuin tämä tyly paahto alkoi oikeasti iskemään. Levy onkin erittäin tarttuva ja olen useasti huomannut hymisseeni demon biisejä milloin missäkin, lyriikat on myös erittäin hyvät ja sanoma jää päähän. Viha onkin läsnä koko levyn keston ajan ja pieni käppäily ei haittaa vaan tuo vain lisää fiilistä tähän raskaaseen poljentoon.

Demolla on kuusi biisiä, kolme omaa ja kolme coveria.

1. Puhdistus
2. Ylijumala Odin (orig. Landser: Walvater Wotan)
3. Hu-Ha-Holappa (orig. Tsingis-Khan)
4. Lapuan Laki
5. Yhteenotto (orig. Skrewdriver: Showdown)
6. Riimulipun Alla



Coverit on kuitenkin käännetty erinomaisesti suomenkielisiksi ja vapaasti muokaten suomalaisemmiksi. Levy on ehdottomasti vuoden positiivisimpia yllätyksiä ja toivotaan että lisää materiaalia saadaan lähitulevaisuudessa. Jos rujo ja metallinen RAC iskee niin tämä kannattaa ehdottomasti ottaa haltuun!

"ELÄKÖÖN VOITTO!"

 Levyä myy kotimainen Europa Erwache