lauantai 4. marraskuuta 2017

Goatmoon / Nattfog / Wintermoon @ Bar Rock Bear 13.01.2018

Tammikuun 2018 toisena viikonloppuna, lauantaina 13. päivä Bar Rock Bearin lauteille astelee yksi kotimaisen black metallin kovimmista liveakteista ja genrensä yksi pahamaineisimmista yhtyeistä, eli Helsinkiläinen Goatmoon! Iltaa täydentää Nattfog ja paluun tehnyt Vantaalainen Wintermoon.

Keikkatiedote järjestäjältä:

"Tätä iltaa on odotettu, ja pian se on täällä!

GOATMOON
Legendaarinen Black metal kulttiyhtye saapuu odotetulle keikalleen Vantaalle. Goatmoon julkaisi tänä vuonna uuden Stella Polaris pitkäsoittonsa, ja todisti että edelleen painitaan Black metallin kärjessä. Goatmoonin voimakkaat live esiintymiset ei tunnetusti jätä ketään kylmäksi.

NATTFOG
Kymenlaaksossa vuonna 2007 syntynyt ja savolaisverellä sittemmin vahvistettu black metal yhtye, joka vuoden 2012 debyytin jälkeen on parhaillaan valmistelemassa toista albumiaan.

WINTERMOON
Vuonna 1994 perustettu Wintermoon tekee paluun Suomalaisen black metallin ug:hen loppuvuodesta julkaistavan uuden materiaalin myötä. Bändin alkuvuosien 94-97 aikainen, viimeisin kokoonpano on täydentynyt kahdella hengellä ja sen myötä Wintermoon on valmiina myös konsertoimaan. Luvassa on sekä uutta, että myös 90-luvun puolesta välistä tuttua materiaalia.

Ja tietenkin mukana on myös Horror-Shop!

Aikataulut ilmoitetaan myöhemmin, ja ne luodaan silmällä pitäen viimeisten junien lähtöaikoja.

Liput: (150 rajoitus)
Ennakko 12€
Ovelta 15€
Liput tulevat myyntiin hieman myöhemmin..


Ei narikkamaksua erikseen.

Bar Rock Bear sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla. Leinelän juna asemalta on noin 8 minuutin kävelymatka tapahtumapaikalle.

A-oikeudet.

Nietostie 11 Vantaa Bar Rock Bear
Tervetuloa!"


Facebook event: https://www.facebook.com/events/1598867243491551/ 
Järjestäjän Facebook: https://www.facebook.com/BlenderBooking/

http://barrockbear.com/