tiistai 19. joulukuuta 2017

Kohti Vapautta raportti



Oma itsenäisyyspäivän viettoni alkoi osallistumisella Kohti Vapautta marssille, jonne kerkesin juuri neljäksi joka oli kokoontumisaika. Paljon oli ihmettelijöitä kerääntynyt Narinkkatorille ja marssi saikin upeasti näkyvyyttä ja herätti mielenkiintoa. Paheksuntaa en henkilökohtaisesti huomannut tulevan mistään suunnasta.

Striimaajia ja videokuvaajia oli pilvin pimein niin lehdistöstä kuin myös yksittäisiä youtubettajia. Hetken patsastelujen jälkeen kajahti komento "Vastarintaliike, MARS" ja sitten lähdettiin. Juuri ennen lähtöä oli osallistujille jaettu tiedotteita joissa käytiin läpi järjestyssäännöt ja kerrottiin marssin aikana huudettavista iskulauseista. Huudatus alkoikin heti kun liikkeelle päästiin ja jatkui aina Kisahallin parkkikselle saakka.

Järjestyshäiriöitä ei marssin aikana sattunut ollenkaan ja en juurikaan kuullut edes mitään pilkkahuutoja sivullisilta joita oli kyllä paljon seuraamassa etenemistämme. Noin puolessa välissä matkaa tuli kohta jossa poliisi oli blokannut muutaman sataa antifasistia ja tähän sopi mainiosti chantti "ha ha ha antifa". Ei päässyt roskasakki pilaamaan hienosti sujunutta marssia tälläkään kertaa, eikä edellisvuoden häirikköä Jari Lainetta näkynyt koska poliisi oli ennaltaehkäisevästi ottanut silmä-Jarin haltuun jo aikaisemmin.

Perillä Kisiksen parkkipaikan viereisessä puistossa alkoi sitten PVL:n puheet.

                                                                   Johannes Murron puhe.

                                                                  Juhani Keräsen puhe.

                                                                Simon Lindbergin puhe.

                                                                 Janne Moilasen puhe.

Viimeisenä puhuneen Moilasen puheen loppu sai mahtipontisen päätöksen vihreiden soihtujen syttyessä ja "eläköön kansallissosialismi" sekä "eläköön voitto" huutojen saattelemana.


Kohti Vapautta marssille osallistui Vastarintaliikkeen lisäksi saksalaisen NPD puolueen nuorisojärjestö JN, kotimainen Blood & Honour sekä Soldiers of Odin.

maanantai 4. joulukuuta 2017

Bar Rock Bearin omistaja terrorin kohteena!

Sunnuntain ja maanantai yön välisenä aika on tapahtunut terroriteko Bar Rock Bearin omistajan Veikko Bakkerin yksityisasunnon pihalla jossa tuhopoltettiin miehen kolme autoa. Tästä tapauksesta onkin uutisoinut jo Kansalainen.fi ja Veikko itse julkaisi Facebook seinällään videon jossa palokunta sammuttaa yhtä autoista.

Punk in Finland foorumille ilmestyi aihe Miten sabotoida ravintolaa/baaria samana päivänä kun Vantaan Sanomat oli julkaissut leimaavan uutisensa konsertista. Nimimerkki Lakun takana on surullisen kuuluisa anarkisti Jari Laine joka tunnetaan paremmin "silmä-Jarina" ja näiden kahden topikin kirjoitukset selventävät että Jari suunnittelee iskua Bar Rock Beariin, sabotoidakseen itsenäisyyspäivän konserttia. En nyt tässä väitä että Jari olisi ollut autonpolttojen takana, mutta epäilykset varmasti suuntaavat siihen suuntaan.

Keikan toinen järjestäjä Bloody Blender Bookings on kommentoinut konsertin tapahtumasivulle seuraavaa:

"Niinkuin moni on jo kuullutkin, viimeyönä Bar Rock Bearin omistajan yksityistonttia kohtaan tapahtui poliittinen mielipideisku. Tästä huolimatta baari on ilmoittanut että tapahtuma tullaan järjestämään, eikä uhkailuille alistuta.
Hyvin luultavasti tulemme järjestämään vapaaehtoisen kolehtipurkin tapahtumaan. Jos sillä saisi edes hiukan tuettua omistajan vahinkoja.
Ylihuomenna olisi suuri päivä!"

Toivotaankin ettei enää mitään muuta vastaavaa tapahdu baarinpitäjälle, baarille tai sinne saapuville kansalaisille. Viime öinen isku oli jo sairas osoitus siitä mihin ollaan valmiita menemään kun baarinomistaja ei alistu uhkailujen edessä perumaan kansallismielistä konsertti maamme itsenäisyyspäivänä.

Tulkaahan siis 6.12. Rokkikarhuun nauttimaan livemusiikista ja tukemaan suoraselkäistä baarinomistajaa. Nähdään siellä!




torstai 30. marraskuuta 2017

Päivä jona sananvapaus kuoli!

Tänään 30.11.2017 Tampereen käräjäoikeus julisti Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen laittomaksi ja lakkautettavaksi hyvien tapojen vastaisen toiminnan johdosta. Käsittämätöntä että tälläinen on mahdollista valtiossa jossa on sananvapaus, tai siis tämän jälkeen oli sananvapaus.

Lepää rauhassa sananvapaus 30.11.2017

Vaadinkin että seuraavaksi lakkautetaan Varisverkosto joka harjoittaa sitä parempaa väkivaltaa ja terroria.

Ei tässä kuitenkaan lannistuta vaan 6.12. marssitaan Kohti Vapautta ja 612 kulkueiden keskuudessa.

Tähän vielä tiedote Kohti Vapautta järjestäjiltä:

"Tiedote:
Pirkanmaan käräjäoikeus on tänään kieltänyt erään järjestön, jonka nimeä ei Facebookissa saa lausua. Tällä kiellolla ei kuitenkaan ole tekemistä itsenäisyyspäivän Kohti vapautta-tapahtuman kanssa, sillä tämä kyseinen tapahtuma ei ole minkään järjestön järjestämä, vaan yksityishenkilöiden.
Nähdään kaikki itsenäisyyspäivänä Helsingin Narinkkatorilla!"



sunnuntai 26. marraskuuta 2017

6.12. Itsenäisyyspäivän ohjelmistoa kansallismielisille

Tänä vuonnakin on itsenäisyyspäivä buukattu täyteen mielenkiintoista ohjelmistoa ja tässä onkin jotain tapahtumia laitettu esille.

Klo 16 alkaa Kohti Vapautta tapahtuma jonka kokoontumispaikka ilmoitetaan lähempänä tapahtuma-ajankohtaa. Tapahtuman järjestäjien tiedote kertoo seuraavaa.

"Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Kohti vapautta! -tapahtuma järjestetään tänä vuonna toista kertaa.
Tapahtuma kokee tänä vuonna myös muodonmuutoksen, sillä tällä kertaa marssille saavat tulla kaikki kansallismieliset järjestöt omien lippujensa kanssa. Tapahtuman järjestäjät tahtovat tehdä Suomen itsenäisyyspäivästä todellisen kansanyhtenäisyyden juhlan, jossa kaikki isänmaalliset voivat marssia yhdessä rivistössä toistensa tukena.

Kutsummekin jokaisen kansallismielisen viettämään avoimen poliittista itsenäisyyspäivää Helsinkiin joulukuun kuudentena. Tulkaa paikalle tekemään isänmaamme satavuotissyntymäpäivästä sen arvoinen.

Meille itsenäisyyspäivä ei ole kuolevan kansan surumarssi, vaan taisteluhenkeä ylläpitävä juhlapäivä, jolloin kunnioitamme menneisyyden, tämän päivän sekä tulevaisuuden itsenäisyystaistelijoita. Mikäli rakastat maatasi ja tahdot taistella kansasi tulevaisuuden puolesta, näemme itsenäisyyspäivänä Helsingissä
!"



Pelleporukka antifa on tietenkin jälleen järjestänyt vastamiekkarin tälle sekä 612 marssille epä-isänmaalliseen tapaansa ja apinalauma pääsee rettelöimään tänäkin itsenäisyyspäivänä jolloin juhlitaan Suomen satavuotista itsenäisyyttä. No tästä tuskin koituu ongelmia sen suuremmin muille kuin antifanteille itselleen joten älkäämme antako anarkistien ja muiden vasemmistorottien pilata hienoa juhlapäivää.

612 marssi.

Kohti Vapautta marssin/tapahtuman jälkeen onkin sitten toisen marssin aika klo 18:30. Perinteikäs 612 kokoontuminen tapahtuu tänäkin vuonna Töölön torilla ja sieltä marssitaan Hietaniemen hautausmaan sankarihaudoille jonka jälkeen on mahdollista päästä bussikuljetuksella Vantaan Bar Rock Beariin Suomi 100 konserttiin. Bussikyyti ja konsertti ovat maksullisia, mutta erittäin huokeilla hinnoilla. Konsertista olenkin kirjoittanut oman tekstin jonka voit lukea TÄSTÄ.

Uskon että monet Kohti Vapautta marssille osallistuvat, saapuvat myös tälle marssille joten voinemme odottaa runsasmääräistä osallistumista. Viime vuonnahan marssilla oli yli 3000 kansalaista ja tänä vuonna mitä luultavimmin vieläkin enemmän. Rakas kotimaamme menee päättäjiemme tahdosta kokoajan huonompaan suuntaan, joten kansan pitää yhdistyä ja näyttää että Suomi on meidän! Tämän maan itsenäisyyden puolesta on taisteltu verisesti ja me kunnioitamme sotiemme veteraaneja tällä marssilla. Tätäkään ei tosin hyväksy aikasemmin mainitsemani pelleporukka, joka pyrkii estämään ja häiritsemään tätäkin tapahtumaa edellisvuosien tapaan. Toivotaan että poliisi hoitaa hommansa ja suojelee anarkistien omaa turvallisuutta pitämällä heidät poissa marssilta.

Nähdään itsenäisyyspäivänä Helsingissä!

Bussiliput Hietaniemestä Bar Rock Beariin TÄÄLTÄ!

Kuvaa ja videoita vielä alla.






lauantai 4. marraskuuta 2017

Hate Oath - Riimulipun Alla

"Hate Oath ei ole musiikkia vaan vihaa, rautanyrkki vasten modernin maailman rappiollisia kasvoja. Meillä on vain yksi elämä - omistettakoon se kansallissosialismille, fasismille, verelle ja isänmaalle!"

Näin julistaa Hate Oath ensimmäisen demonsa kansivihossa. Meno onkin äärimmäisen tylyä ja rujoa metallista RAC survontaa. Myönnän että demo vaati useamman kuuntelukerran ennen kuin tämä tyly paahto alkoi oikeasti iskemään. Levy onkin erittäin tarttuva ja olen useasti huomannut hymisseeni demon biisejä milloin missäkin, lyriikat on myös erittäin hyvät ja sanoma jää päähän. Viha onkin läsnä koko levyn keston ajan ja pieni käppäily ei haittaa vaan tuo vain lisää fiilistä tähän raskaaseen poljentoon.

Demolla on kuusi biisiä, kolme omaa ja kolme coveria.

1. Puhdistus
2. Ylijumala Odin (orig. Landser: Walvater Wotan)
3. Hu-Ha-Holappa (orig. Tsingis-Khan)
4. Lapuan Laki
5. Yhteenotto (orig. Skrewdriver: Showdown)
6. Riimulipun Alla



Coverit on kuitenkin käännetty erinomaisesti suomenkielisiksi ja vapaasti muokaten suomalaisemmiksi. Levy on ehdottomasti vuoden positiivisimpia yllätyksiä ja toivotaan että lisää materiaalia saadaan lähitulevaisuudessa. Jos rujo ja metallinen RAC iskee niin tämä kannattaa ehdottomasti ottaa haltuun!

"ELÄKÖÖN VOITTO!"

 Levyä myy kotimainen Europa Erwache





Goatmoon / Nattfog / Wintermoon @ Bar Rock Bear 13.01.2018

Tammikuun 2018 toisena viikonloppuna, lauantaina 13. päivä Bar Rock Bearin lauteille astelee yksi kotimaisen black metallin kovimmista liveakteista ja genrensä yksi pahamaineisimmista yhtyeistä, eli Helsinkiläinen Goatmoon! Iltaa täydentää Nattfog ja paluun tehnyt Vantaalainen Wintermoon.

Keikkatiedote järjestäjältä:

"Tätä iltaa on odotettu, ja pian se on täällä!

GOATMOON
Legendaarinen Black metal kulttiyhtye saapuu odotetulle keikalleen Vantaalle. Goatmoon julkaisi tänä vuonna uuden Stella Polaris pitkäsoittonsa, ja todisti että edelleen painitaan Black metallin kärjessä. Goatmoonin voimakkaat live esiintymiset ei tunnetusti jätä ketään kylmäksi.

NATTFOG
Kymenlaaksossa vuonna 2007 syntynyt ja savolaisverellä sittemmin vahvistettu black metal yhtye, joka vuoden 2012 debyytin jälkeen on parhaillaan valmistelemassa toista albumiaan.

WINTERMOON
Vuonna 1994 perustettu Wintermoon tekee paluun Suomalaisen black metallin ug:hen loppuvuodesta julkaistavan uuden materiaalin myötä. Bändin alkuvuosien 94-97 aikainen, viimeisin kokoonpano on täydentynyt kahdella hengellä ja sen myötä Wintermoon on valmiina myös konsertoimaan. Luvassa on sekä uutta, että myös 90-luvun puolesta välistä tuttua materiaalia.

Ja tietenkin mukana on myös Horror-Shop!

Aikataulut ilmoitetaan myöhemmin, ja ne luodaan silmällä pitäen viimeisten junien lähtöaikoja.

Liput: (150 rajoitus)
Ennakko 12€
Ovelta 15€
Liput tulevat myyntiin hieman myöhemmin..


Ei narikkamaksua erikseen.

Bar Rock Bear sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla. Leinelän juna asemalta on noin 8 minuutin kävelymatka tapahtumapaikalle.

A-oikeudet.

Nietostie 11 Vantaa Bar Rock Bear
Tervetuloa!"


Facebook event: https://www.facebook.com/events/1598867243491551/ 
Järjestäjän Facebook: https://www.facebook.com/BlenderBooking/

http://barrockbear.com/ 

perjantai 3. marraskuuta 2017

Puhdistus - Monoa Antifalle digipak CD ulkona 20.11.2017

Sakaramiina Records ja Bestial Burst tuuttaavat marraskuun 20 päivä pihalle kotimaisen d-beat hardcore punk/hatecore yhtye Puhdistuksen debyytin! Tässä maistiaista kyseiseltä levyltä Veriyhteyden youtube kanavalta.

"-D-beat hardcore punk / hatecore from Finland. Violently offensive, against cultural marxism, anti pc material. Musically (NOT lyrically!) influenced by Discharge, Extreme Noise Terror, Anti-Cimex, Poison Idea and GBH. Co-release of Bestial Burst and Sakaramiina Records"



torstai 2. marraskuuta 2017

Norrhem - Voima ja Kunnia

Vuoden 2017 yksi parhaita julkaisuja on Turkulaisen black metal yhtye Norrhemin ensimmäinen demo. Nauhoite julkaistiin alunperin kasetille Worship Tapesin toimesta alkuvuodesta 2017 ja heinäkuussa saksalainen Darker Than Black julkaisi CD version.

Voima ja Kunnia lähtee käyntiin heleällä ja lintujen laulun täyttämällä alkusoitolla joka toi itselleni mieleen eräät venäläiset ja ukrainalaiset pakanalliset black metal yhtyeet. Homman nimi on intron jälkeen kansallismielinen/kansallisromanttinen black metal joka on erittäin hyvin soitettua, melodista ja kaihoisaa tunnelmointia joka tasapainoilee nopean, aggressiivisen ja keskitempoisen, rauhallisemman black metallin rajoilla. Vaikka demo onkin erittäin melodinen niin on siinä myös primitiivistä raivoa ja voin vain kuvitella kuinka kova päätösbiisi Voima ja Kunnia olisikaan todistaa livenä. "Eläköön voitto, voima ja kunnia!" Nyrkit ilmaan!

Norrhem on kaksihenkinen yhtye jossa V hoitaa kaiken muun paitsi rumpaloinnin, joka on jätetty sitten M:n hoidettavaksi. Levyn bookletissa on myöskin teksti "omistettu satavuotiaalle Suomelle".

Itse jään ainakin kieli pitkällä odottamaan täyspitkää debyyttiä ja mahdollisesti niitä live esiintymisiä.

Demo kuunteluun/ostoon tuolta: https://norrhem.bandcamp.com/releases
Fyysinen CD versio löytyy: Merchant of Death
Facebook sivut: https://www.facebook.com/NorrhemOfficial/
Youtube sivut: https://www.youtube.com/channel/UCrHJa62KTdW5skH927xPdQA

TOTAL SUPPORT!


Musta Enemmistö - Apoliteia

Musta Enemmistö, siinäpä nimi joka ei itsessäni ainakaan herätä ostohaluja levyn suhteen. Ei nyt kuitenkaan anneta sen hämätä sillä musiikki yhtyeen demo EP:llä on mitä mainiointa. Tyyliksi on luokiteltu rauhallinen ja tunnelmallinen kansallisromanttinen neofolk/folk ja odotinkin perus kitara & laulu meininkiä tyyliin Death In June, Pyhä Kuolema jne. Melkeinpä tekisi mieli sanoa että tämä on lähempänä pop musiikkia kuin perinteistä neofolkia, synkkää ja melankolista poppia kuitenkin eikä mitään valtavirta saastaa. Nimikkobiisi on selkeästi lähimpänä perinteisempää neofolkia akustisen kitaran ja pianon hoitaessa haikeat sävelensä ja vokaalien hypnotisoidessa kuulijansa.

Europa Erwachen julkaisema demo EP sisältää kolme biisiä joista kaikki on täydellisyyttä hipovia, surumielisiä tunnelmapaloja. Itselleni tästä tuli ajoittain mieleen Tenhi ja vaimoni tokaisi että tämä kuulostaa välillä Viikatteelta, lähinnä melankolisuutensa ja vokaaliensa osalta. Demon kolme biisiä kuuntelee läpi nopeasti ja levy loppuukin liian nopeasti kesken ja ainakin itse jään janoamaan lisää tätä haikean kaunista "neofolk" poppia. Toivottavasti piakkoin saamme täyspitkää tältä duolta.

"Aamuauringon säteet herättää meidät, terästää aistit. Huuhtoutuu unet varjoista valoon, vaihtaa vaatteensa, naamioon verhoutuu. Kuvioon maastonväriseen samaistuu sielu, jahti on alkanut!"

Juurikaan en tietoa yhtyeestä löytänyt mistään, mutta sentään selvisi että yhtye on perustettu 2014 ja sen takana on miehet nimimerkeillä M.T. ja O.L.

Apoliteia demo on alunperin julkaistu mikseri.net sivustolla ja 2017 se sai sitten fyysisen CD julkaisun. Levyä saa ostettua Europa Erwachen verkkokaupasta.


Demo EP kuunneltavissa: http://www.mikseri.net/artists/?id=155168
Yhtyeen kontaktiosoite: mustaenemmisto@gmail.com



keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Suomi 100 itsenäisyyspäivän konsertti Vantaalla 6.12!

Itsenäisyyspäivänä on kansallismielisten syytä jälleen kerran kokoontua 612 soihtukulkueeseen joka lähtee klo 18:30 Töölön torilta. Marssin jälkeen (verkkolehti) Sarastus pyrkii järjestämään bussikyydin Hietaniemestä konserttipaikalle joka on Vantaalla Bar Rock Bear (Nietostie 11).

Konsertin info alla.

"Suomi täyttää 100 vuotta 6.12.2017.

Tämän kunniaksi Sarastus järjestää Suomi 100 -konsertin, jossa esiintyvät rock-yhtyeet Vapaudenristi ja Sankar'hauta sekä neo-folk -trubaduuri Pyhä Kuolema.

Tapahtumapaikkana on Vantaan Rock Bar Bear.

Tapahtumassa on myös Kiuas Kustannus Oy:n myyntipöytä, josta voi ostaa kirjoja ja muita tuotteita asevelihinnoin. Samoin esiintyjien äänitteitä ja muita oheistuotteita saataneen myyntiin.

Mukana myös Northern Brotherhood

Konsertti järjestetään 612-soihtukulkueen jälkeen, ja aikataulut on suunniteltu niin että kulkueeseen osallistuneet ehtivät ajoissa paikalle.

On olemassa mahdollisuus järjestää halukkaille bussikuljetus Hietaniemestä Vantaalle pientä maksua vastaan (3-5€ tms.). Tämä kuitenkin vaatii tietyn minimimäärän sitoutuneita. Ilmoitelkaa jos tällainen mahdollisuus kiinnostaisi!

Liput 10€.
Ei Narikkamaksua erikseen.

Bar Rock Bear sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla. Leinelän juna asemalta on noin 8 minuutin kävelymatka tapahtumapaikalle.

A-oikeudet.

Nietostie 11 Vantaa Bar Rock Bear
Tervetuloa!"


Facebook event: https://www.facebook.com/events/288347241657863/




                                                         Pyhä Kuolema - Maamme Laulu


                                                              Vapaudenristi - Maa ja Veri




Sankar'hauta - Suomi Marssii Voittoon